Kvällspromenad, Mossmonster & Världens Längsta Tunga.



Som alltid tog vi en sväng inom Urskogen på vägen hem och lät flickorna springa bland blårisen tills Tookas tunga hängde vid knävecken och Tant blev som avsvimmad i mossan.

Än så länge är det sådär ljummet-badvatten-varmt i luften men det ska bli spännande att se hur det är vinter här i Dalarna. Jag har målat upp en fantasibild om axeldjup pudersnö, grovstickade mössor och vilda isbjörnar på gatorna, och frågar ivrigt alla dalbor jag möter om hur lång tid det egentligen kan tänkas ta tills det börjar snöa. De flesta skakar bara på huvudet och muttrar något om västhuseffekten, men enperson har sagt att det är möjligt, faktiskt möjligt, att det kan snöa i oktober.

Oktober.

Det är snart.

Kommentarer
Postat av: Maria

Var i Dalarna bor ni? Bor själv delvis på gränsen till södra Dalarna, delvis i Uppsala och kan säga att det tyvärr inte skiljer mycket på snömängden.... lite mindre slask och mycket mindre blåst i Fagersta.

2008-08-12 @ 21:35:19
URL: http://systerysters.blogg.se/
Postat av: Maria

Halsbandet är förresten köpt på World Dog Show i somras, kommer inte ihåg från vilket företag, det fanns massa sånt fint. Finns säkert på olika vinthundsutställningar och på Stora Stockholms-utsällningen i december.

2008-08-12 @ 21:40:25
Postat av: Annelie

Haha så gör Elvira också med min sambos mammas ena hund (som är i 60kg-klassen). Hon är läskig och spännande på samma gång.



Pratade med Jan idag, skulle nog bli en valp/vaccinationsträff 23 eller 24 augusti...ni kommer väl?

2008-08-12 @ 21:45:45
URL: http://www.anneliejohansson.se
Postat av: Carina Faxén

Hej på er ! Tackar för inlägget, säger bara att söt som liten och tok vacker som stor..:) Vilka underbara tjejer ni har.

2008-08-12 @ 23:21:18
URL: http://www.123minsida.se/farmorselma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0