Högbo 6 september 2008.




Tvådagars seriös-utställning i Högbo Bruk (i Högbo Bruk eller på Högbo Bruk? Hm). Ruggigt och regntung men fantastiskt mysigt att sitta ute med Tants syskon och deras trevliga mattar och bara snacka strunt.
Jag och Jonnie hade skärpt till oss lite och skaffat varsin brassestol, iallafall, så vi slapp sitta på marken. Kändes mycket moget och välplanerat - vi hade till och med packat matsäck. Wow. Tack och lov regnade det inte förrän det var dags att åka hem (vi äger inget regnställ, det är bara småbarnsföräldrar som har såna). Hursomhelst. Det var Tants dag, utan tvekan: HP, BIR, BIS 4:a! (För er som inte fattar alla förkortningar kan man enkelt översätta det med att Tant kickade salukirumpa med alla sina salukivalpskonkurrenter, plus att hon var den fjärde snyggaste valpen på heeeeela utsällningen - jajamän).
Tooka... Tja... Tooka var lite mer blygsam.

Kritik:
Tant: Feminint exotiskt huvud och uttryck. Bra hals, utmärkta vinklar fram och bak. Utmärkt substans. Fin överlinje. Rör sig utmärkt för åldern. Lovande. Bästa valp!
Tooka: Feminint huvud och uttryck. Aningen späd i sin helhet. Rak skuldra och överarm, ok vinklar bak, behöver utvecklas betydligt i förbröst, bröstkorg samt rygglängd. Rör sig en aning stakato. Trevligt temprament.

Tja. Trevligt temprament är ju inte fel. Och man kan ju inte vara bra på allt.

Kommentarer
Postat av: Marika

Wow!

Many Congratulations to Tant´s Show Succes at both days! Very well done, we are sooooo proud of her!



Regards,

Pappa-Viiru and his family

Postat av: Henrik Wittzell

Gattis, vilken succé för Tant, rejäla lår är ju inte fel :). "Tok-tunn" är ju väldgt fin hon också. Vi vägde våra igår och upptäckte att Camilah bara väger ett kilo mindre än Basmah som är ett år äldre. Lite som Tant och Toka kanske. Varma hälsningar från Malmö(Camilah, Basmah, Lars och Henrik



2008-09-07 @ 23:15:16
Postat av: Jessica och brorsan

Grattis igen!! :) Han har ju världens finaste systrar!

Det var jätteroligt att träffa er, jag hade inte en tråkig stund att lyssna på er.

Härligt med uppdateringar.



Vi får ställa upp i parklass någon gång! De är så otroligt lika varandra Cahreraz och Tant.

2008-09-08 @ 10:50:27
URL: http://www.freewebs.com/jessicalif

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0